Flyttfirma Göteborg

Göteborg är en utvecklande stad med många jobbmöjligheter och pendlingsmöjligheter. Inflyttningen är stor och intresset för staden likaså. När du flyttar gäller det att hitta en bra flyttfirma i Göteborg som både ger ett tryggt intryck men som också erbjuder rimliga priser. Flyttfirman bör även ha en ansvarsförsäkring ifall något skulle hända. När du letar efter en flyttfirma kan du jämföra olika företag på nätet för att se deras omdömen. Du kanske känner du någon som redan har använt en specifik flyttfirma? Då kan du gå på den personens referens. Leta efter ett företag som erbjuder så många tjänster som möjligt, såsom magasinering, bärhjälp, flyttstädning, transport och eventuell packning. Då får du en så komplett flyttfirma som möjligt.

Jämför flyttbolag – Göteborg

vasaflytt.se

Ett prisvärt flyttbolag i Göteborg som erbjuder bohagsflytt, företagsflytt och magasinering samt pianoflytt. Tyvärr erbjuds det inte flyttstädning, flyttmaterial eller packhjälp från deras håll men du kan läsa flera goda tips på deras hemsida. Begär offert direkt på hemsidan för att se vad flytten går på.

Till Vasa Flytt

dinflytt.se

En bra sajt om du vill jämföra olika flyttfirmor i Göteborg. Dinflytt.se är ett nätverk som består av flera flyttfirmor för att ge dig det bästa priset. Man kan jämföra det med en jämförelsesajt för lån som ger dig de bästa offerterna. Sedan är det bara att välja och vraka. Dock kan det ta lite längre tid eftersom du säkert också vill kolla upp den eller de flyttfirmorna som rekommenderats för dig för att se om de verkligen passar dina behov.

Till Din Flytt

gardaflyttexpress.se

En mycket flexibel flyttfirma som utför flyttar för både företag och privatpersoner sju dagar i veckan. Hos dem kan du be om packning, flyttstäd, tunga lyft och magasinering. Du kan själv skräddarsy tjänsteutbudet eller be om enstaka delar inom flytten för dig som kanske vill fixa olika saker själv och få ner priset.

Till Gårda Flyttexpress

flyttkillarna.se

Flyttkillarna finns på flera orter i Sverige och erbjuder bohagsflytt, företagsflytt och även utlandsflytt vilket passar dig som vill flytta över Sveriges gränser. Detta gör att försäkringar och tillstånd är extra viktigt och det kan du vara säker på att Flyttkillarna har. En baksida är att firman inte erbjuder flyttstäd och magasinering eller flyttpackning.

Till Flyttkillarna

cityflytt.se

Cityflytt är flyttfirman med över 30 års erfarenhet. Det är en seriös flyttfirma som med tiden kan erbjuda en rad tjänster såsom privat- och företagsflytt, långdistansflytt, magasinering, flyttstädning och extra tunga lyft som piano eller väldigt tunga möbler. En fördel med sajten är att du kan se olika exempel på pris och vad som ingår i det priset, så att du redan har en idé om vad flytten kommer kosta redan innan du kontaktat Cityflytt.

Till City Flytt

Inför flytten

Innan flytten är planering det bästa verktyget. Ju mer du planerar desto bättre går flytten. Ta hela flytten i turordning såsom att boka flytthjälp i Göteborg från en bra flyttfirma, säga upp abonnemang och anmäla adressändring. Sedan gäller det att börja packa i god tid och skaffa flyttmaterial så du inte bara slänger ner prylarna på måfå. I samband med packningen är det också bra att rensa ut saker du inte använder och sälja det som är i gott skick.

Flyttstädning

Flyttstädning är ett av de viktigaste momenten med en flytt och även ett av de sista. Din hyresvärd eller den person som köpt din bostad vill flytta in i ett rent och fint hem, precis som du vill. Det bästa är att anlita en flyttfirma som har erfarenhet av hur olika avtal ser ut och vad en komplett flyttstädning i Göteborg innebär. Flyttstädning är inte ett lagkrav men det brukar dock figurera i hyresavtalet eller försäljningsavtalet om hur det ska vara städat när du flyttar därifrån.

Kontorsflytt

Även om en bohagsflytt och en kontorsflytt i Göteborg är samma princip så skiljer mycket dem åt. Under en kontorsflytt är planering extremt viktigt, inte minst om de anställda också ska ta ansvar för att flytta sina privata ägodelar innan flyttfirman kommer. Ju större kontor desto mer avancerad flytt. Det som också är viktigt är att verksamheten flyter på i sitt arbete trots flytten. Det är också a och o att du besöker det nya kontoret flera gånger, att du sätter upp en tidsplan och att en lista över alla inventarier upprättas.